Valborg idag!

Yes! Har planerat att gå ut på stan och äta pizza med några vänner och så, men det regnar! Hoppas det slutar snart..
Har ni några planer för idag då? Tycker att ni kan kommentera då och då hörreni va! 

Nu ska jag ducha och så, men vi hörs senare! Bilder från kvällen kommer.. :) 

Träningen


HAHA, ser ganska rolig ut på denna bilden.men så är livet.



Inte för att skryta men jag har grym bollkontroll..som ni ser :)




Ray goes PINK.

Kolla vad jag fick hem idag :)! Jag vet att alla har sånna här, men jag tycker den är så söt! Var tvungen att ha den. Ska på träning nu, tar lite bilder sen för jag verkar som värsta emo som aldrig tar bilder haha.







VADÅ TROLL?!

Helt seriöst, vad är det för fel på mina lärare? Dom hade betalat flera tusen för att hyra "äventyrspedagoger" som tvingade ut oss i skogen för att leta efter ett troll! Något som småbarn i 3 års ålder kanske skulle gilla? Idioter. Nu är jag iallafall hemma och ska vila ut en stund, sedan måste jag plugga NO.

Vi hörs, Ha det bäst :)

wtf?

Sitter i skolan och har precis haft idrott, men jag var inte med. Glömde alla mina grejer HAHA. Ska ha NO snart *serutsomensurgammalgubbe*.

Hittade några bilder på konstiga..Gravar? Fint eller bara väldigt konstigt?















Ha det bra så länge.

Jag & Kaltrina

Har suttit här och haft roligt med Kaltrina. Vi har lite damp så vi skrattar åt typ allt som rör sig! HAHA. Iallafall, så här har ni en så himla seriös bild på oss ;D!



HAHAHAH! så himla fail.

...

har precis kommit hem från skolan. Underbart att spela bas alltså! Helt fast i det haha. Ska 10 mackor så hungrig som jag är, så vi hörs senare! Ha det bra.

It just can't get better!

Solnedgång, vänner, basket och musik :) Började kännas lite som sommar där! Helt sjukt kul träning. Var på så himla bra humör också haha.




Närmaste veckorna

Hej! Gud vad jag är trött efter idag, har redovisat om Auschwits idag, och har en redovisning kvar imorgon. Hoppas bara att det går lika bra. Har lite roliga saker framför mig nu dom närmaste veckorna. Bland annat ska jag på 9:ornas panel som hålls av hallands nyheter, där vi ska berätta om vad vi tycker om olika grejer. Sedan den 8 och 9 maj ska jag på domar-utbildning för att dömma i basket. Den 9 fyller min kompis år också, så vi ska till Göteborg och ha roligt :) Sen är det dags för Kosovo om ett tag! WIIE. 
 
Nu ska jag på utomhusträning, kanske lägger ut nån bild då. Ha det bäst!


Illusion



Haha, hittade en rolig grej :) Blinka med ögonen flera gånger så ser
du vad som händer :)

Graffity! Wohoo..

Hejsan allihop. Kom nyss hem från skolan, och det har varit en ganska okej dag, förutom att vi hade test nationellt i NO, usch. Det positiva är att jag idag började skissa på min grafitti målning som ska upp på en av skolans väggar. Ska bli så himla kul. För övrigt ska jag öva inför en redovisning imorgon.. och kanske gå ut senare eller något.

Men vi hörs sen! Ha det bra.



En liten skiss som absolut inte är klar. Den kommer bli mer komplicerad
och kanske ha en annan stil, men man måste utgå från nått ju :)


Fler 3D (A)!

Jag har märkt en sak! Jag borde vara ute mer! Jag blir så snurrig av att bara vara hemma. Usch. Hur som helst, så tänker jag berätta att älskar jag 3D bilder, så därför får ni se några fler :) Tycker dom är himla coola.




Kärlek.. eller va?

HAHA.. hittade solklara bevis på att det inte alltd handlar om kärlek. Har du som man fet plånbok.. ja du, då spelar ditt utseende/ÅLDER ingen roll alls, iallafall inte enligt dessa tjejer.

Själv tycker jag det är ganska äckligt att vara tillsammans med en gammal gubbe, eller?














mysdag?

Godmorgon!  Vilket tråkigt väder idag, usch. Blir nog att mysa vid datorn idag. Slänger kanske in nått intressant inlägg om en stund, men måste först duscha och så. Hörs senare!


3D

Ska bara ta och visa er 2 läskiga 3D-bilder! Himla coolt men samtidigt VÄLDIGT läskigt. Eller?




No comment.

Förlåt för detta sena inlägg! Det var så att jag sov till klockan 12, och då ringde Kaltrina och frågade om jag skulle med till stan. Fick städa och göra mig i ordning på en timma, så jag hann inte blogga då. När jag kom tillbaka orkade jag inte röra på mig så jag somnade igen, och nu är jag vaken haha. Det blev iallafall en skön dag på stan, bara gå runt och ta det lungt.

Jag tar inte så mycket bilder nu eftersom jag väntar på min systemkamera, men det kommer! Ha det bra.

Borta bra men hemma bäst ;D!

Usch vad jag mår dåligt nu alltså! Ont i huvudet och mår illa.. BLÄ. Kan trösta mig med mina nya skor iallafall HAHA! Så jävla ironsikt att man inte kan hitta vita converse någonstans! Letade över hela göteborg, och så i en affär.. gissa vad dom säger? Jo, det finns ett enda par kvar, men dom är i VARBERG! Onödigt alltså haha. Åkte iallafall tillbaka hit och hittade skorna.

Ska gå ut en sväng med Kaltrina nu. Ha det bra!

SAY NO TO SCHOOL!

HAHA.. seriös rubrik. Ärligt talat är jag så jävla trött på skolan just nu. Mådde lite halvbra idag och kände att jag behövde en day off. Ska vila en stund.. och sedan kanske jag och mamma sticker till göteborg för att shoppa.
Nu måste jag till tandläkaren också, great! Ska gå nu, ni får ha det bra!

Vita eller Rosa?

Jag kan inte bestämma mig alltså! Tycker dom vita är väldigt klassiska och fina, samtidigt väldigt uttjatade. Dom rosa är väldigt fina, men man kan ju inte ha på sig dom med vad som helst? Vad tycker ni?



Vet någon nån sida på internet där jag kan beställa föressten?

Torsdag

Jag har precis kommit hem från en lång skoldag! Slutade egentligen lite tidigare, men var tvungen och stanna för att repetera en låt som jag ska spela bas till och sedan ska jag och några vänner uppträda med den. Så lite kramp i handen är vad som stör mig just nu, haha! Tror jag ska ut och ta en promendag, kanske köpa någon glass också *mums*!

Slänger in två bilder på mig och en kompis. Vi tog denna i måndags då vi skulle klä ut oss till punkare. Ganska snyggt va, haha ;D



Jag till vänster, Lilla Emma till höger.



HAHA, vilken tiger-look jag ger!


Onsdag

Så, nu tänker jag komma igång med bloggandet! Idag jag gick och mamma till stan för att börja köpa lite kläder och så till resan. Vi åker till Kosovo den 1 juni, men man måste förberedda sig lite va? haha. Vi kollade lite på stsyemkameror och jag vill så gärna ha en! Någon som har förslag på en bra?

Nu ska jag lägga mig, se på tv och bara ta det lungt! Vi hörs senare!

Bloggen designad av:
Tasnim | Vardag & Bloggdesign


RSS 2.0