Too late

Hejsan allihopa! jag har sluta uppdatera dom senaste dagarna men bara för att jag har varit så upptgen. Jag kommer inte att uppdatera nu förens jag är i Kosovo, eftersom jag har fullt upp nu dom närmsta dagarna. Jag börjar nog blogga på Onsdagen.

Nu har jag även fått min systemkamera..woho! Det blir en massa kort i kosovo (:

Nikon D3000.

CAKKKEEEE.

Hejsan allihopa! Det har varit en väldigt kul skoldag idag, eftersom jag och Emma fick avsluta med bakning. Det blev kladdigt då alla gick och slängde chokla runt sig.. hehe jag är oskylig!

Jag måste tyvärr plugga nu.. dom saker jag har kavr och så! Vi får höras senare!

Ha det bra.

It's hard to forgett.

Jag hatar musik-prov. 60 dumma frågor vafan.

Nu ska jag iallfall inte klaga eftersom det snart är över. Tänkte bara visa upp några coola handmålningar. Vissa ser sjukt realistiska ut!






















just one weeeek!

Hejhej! Hann inte blogga tidigare idag efersom jag var tvungen att sticka till tanläkren direkt efter skolan Efter det stack jag till Ginatricot och köpte lite grejer. Det är så stressigt nu sista veckan innan jag åker.. skola och allt!



Bilder på mina nya shorts och mitt nya linne (suddiga, jag vet)




Igår och Idag!

Hejhej! Jag har verkligen inte haft tid att blogga.. men nu så ska jag göra det! ´
Idag ar varit en lite stressig dag, eftersom jag var kvar i skolan ganska länge och sedan var jag tvugen att åka till återträff (med dom från Auschwitz-resan). Efter det kollade jag Bois-Gif fotbollsmatch. Första matchen bois förlorar.. men sånt händer. 

Igår var jag på bingo-resa! Fick vara med i Tv..yay. Vi fick spela bingo och även se ett par vigas! Jag hatar att jag alltid glömemr min kamera och måste vänta på att kompisar ska skicka bilder! Men pappa har lovat mig systemkamera denna veckan så hoppas hoppas!


Här är en jävla dum jag hittade iallafall HAHA.  








Skoltröja.

Alltså, Jag älskar min skoltröja! Färgen e så himla fin(IRL är den mycket finare då). Tänkte bara visa upp den, måste plugga nu! Ha det bra!





Amatör header.. hehe

Jag är inte proffs på detta ännu så ni får stå ut! Jag har inte bloggat på ett tag eftersom jag inte hade tid att fixa boggen, men nu är jag igång igen.

Igår så var det Showstars på vår skola, en show som vi har varje år. Detvar verigen jätteroligt, och jag var presentatör men spelade också bas till en låt. Jag kommer med bilder på tisdag, eftersom det ä en kompis som har dom. Nu måste jag plugga.. men jg skriver senare. Ha det bra!


Wierdo!



HAHAHHAHA alltså seriöst! Hittade detta gamlla klipp från Idol 2007.. man måste bara skratta alltså!

Kick it!

Vad trött jag är nu! Kom precis hem från en fotbollsmatch..alltså känner ärligt talat för at brja pela igen. Jag blir så peppad av att kolla på fotboll! Nu måste jag dra, ska hjälpa mamma med att laga mat!

Ha det bra så länge!


GIVE ME!

Hejhej! Dumma jag som inte bloggar! Ursäkta mig men jag har varit upptagen av min msn.. hihi. Har endå inget intresant att blogga om. Ska bara visa upp ett par klackskor som jag är käääär i!



Får lov att spara till domma.. något som aldrig kommer funka då jag ska köpa upp
alla pengar! Helvete.

Just mee :)

Jag äger på att spela bas ihihihi ;D


I <3 clothes.. hehe.

Av en slump råkade jag hamna på kungsmässan idag hehe ;D Det var en rolig dag, bara vara med familjen & fika osv.

Köpte mig en söt tunnika också hihi (:  Snart ska jag på genrep så jag måste sätta på mig nått slappt, men vi hörs senare! Ha det bra!





Skitsnygg med höga klackar till, eller också bara en skinnjacka och converse.


I did see it coming.

Hejhej. Hur är det med alla?

Vaknade för inte så länge sen eftersom jag knappt fått någon söm alls inatt. Vet inte vad det var för fel men usch.. Skitsamma. Nu tänker jag iallafall duscha och börja plugga till mitt albanska-prov imorgon.

Ha det bra så läge, vi hörs!


Hitler is alive?


Vilket vackert väder det blev helt plötsligt! Var ute på en promenad med mami och papi. Orkar knappt vänta tills det blir dags att åka till Kosovo.

HAHA alltså kom och tänka på en jävla rolig händelse i Kosovo. Det finns en man i min hemstad, som ser ut som Hitler. När jag såg honom var det första jag ropade, "AAAAAAAAAH FÖR IN I HELVETE! HITLER LEVER JU!" och la mig ner på marken. AHAHAH. Hittade en video på honom den jävlen.






That's what I call flow.



Hejsan allihop. Jag tänkte bara visa upp en video jag hittade idag. Killen är riktigt grym fan!

När jag var ung... *låter som en gammal tant*

Look what I found! "Fina" bilder på våra stora kändisar haha.

Avril Lavigne

Lil Jon


Mariah Carey



Snoop Dog


Lady Gaga





You're sick.

HejHej :) Sitter och sorterarmina kläder just nu, eftersom jag inte har någon anning om vad jag behöver inför resan. Jag tänkte bara visa upp nått jag hittade i min garderob haha. Tycker dom är väldigt söta faktist :)

'

Hela grejen sitter ihop, om ni inte redan förstått det :)



Dålig morgonhumor :)?

HAHAHA, hittade en rolig konversation mellan en amerikan och en kines.


DET ÄR NÅTT I HALLEN!

AA.. PRECIS SÅ LÅTER JAG EFTER ATT HA SÄTT DENNA FILMEN. ALLTSÅ! ALDRIG I HELA MITT LIV HAR JAG VARIT SÅ RÄDD! OCH JAG KOLLADE INTE ENS PÅ HELA FILMEN UTAN JAG LÅG UNDER TÄCKET FÖRFAN! JAG GRÄT NÄSTAN. HERREGUD VILKEN FILM! Jag och kaltrina får nog sova tillsammans några år.. hehe.

REKOMENDERAR STARK TILL DOM SOM GILLAR SKRÄCK.





Äppelpaj o skräckfilm:)

Hejhej :). Sitter här med Kaltrina och vi har nyss bakat äppelpaj *mumsii*. Tröttnar aldrig på det. Nu ska vi ladda ner en skräckfilm och bara ha det mysigt. Eller aa.. det vill säga hur mysigt man kan ha med skräckfilm.. hehe.





Får se om jag vågar se denna filmen utan en kudde *hehe*. Annars slutar det med att jag
gömmer mig under hela filmen..

Good morning world.

Hejhej. Det blev ingen uppdatering igår eftersom det inte fanns något att skriva om. Jag bara låg och sov hela dagen. Jag måste fixa min design också.. är lite lat hehe. 
 
Så här pigg ser jag ut idag .. hihihi.


Jag vill en VANLIG SVART KISTA TACK!

Hejhej. Måste börja med att säga att dagen startade dåligt.  Blir så förbannad på människor som inte lyssnar när men har något att säga. Iallafall så ska jag se till att göra det bästa av dagen :).

Seriöst, jag kankse verkar vara lite inriktad på dödsgrejer (inlägget om gravar) men jag var tvugen att visa upp detta också. Vad är meningen med dessa dödskistor? När dom endå ska ner i jorden? Lite wierd..













Swin with the crocodiles..?

Hejsan! Jag kom nyss hem från skolan, har mått dåligt idag faktist. Vet inte riktigt varför. Iallafall tänkte jag visa några coola bilder jag hittade nyss.

Bilderna är från någon djurpark i Australien och denna häftiga grej kallas för "Cage of death".
Tycker det ser skit coolt ut, men jag är osäker på om jag skulle våga? Tänk om krokodilen flippar och slåt sönder buren..aj säger jag bara.










Vilken röra haha.

Som ni ser.. hehe så håller jag på att buta design! Vill hitta en fin. Ska fixa röran senare, måste plugga till mitt engelska prov som jag har imorgon. Ni får ha det så bra så länge.

Dumma bror <3

Hallå! Alltså jag hatar att komma med ursäkter eftersom jag älskar att blogga, men kunde inte blogga förens nu, eftersom min bror hade datorn! Jag har inte häller fått dom j*vla bilderna av Eliarita! Idiotiskt.

Måste iallafall ner till Hallands nyheter för att ta kort på min kalender (dom ska skriva om stress). Har brottom nu så ha det bäst.


Happy birthday honey <3.

God morgon..dag..natt? VA? Aja skit samma jag är på lite dumt humör idag måste jag säga. Ni får ursäkta den dåliga uppdateringen men har varit uppe i Göteborg 2 dagar i rad. Bilder kommer imorgon! 

Måste bara berätta om en rolig händelse idag på Mcdonald's. Eliarita är E och personen i kassan är P.

E - Hej! Jag vill ha en glass med chokladsås och maränger
P - Du menar en maränswiss?
E - Nej, Jag menar en glass med chokladsås och maränger
P - *tittar konstigt* Hmm okej här har du..
E - VAFAN DETTA ÄR JU EN MARÄNGSWISS?!


HAHAHHAHA alltså jag kunde inte sluta skratta på 1 timma. 
 
Sedan kommer händelse nummer 2:

Eliarita skänker en femtiöring till fattiga barn.. direkt efter att hon glatt lagt i den hör man henne ropa: NEEEJ JAG ÅNGRA MIG! JAG SKA FAN HA MIN FEMTIÖRING!

HAHAHAHHA SJUKASTE PÅ JORDEN, älskar henne.




Duscha Duscha Duscha bort din sura min :)

Alltså! Vilken dag det har varit! För det första kunde jag inte blogga i morse eftersom jag vaknade upp och märkte att jag skulle vara ute hos Eliarita på 5 minuter för vi skulle åka bil till tåget! Jag tror jag slog rekord i att komma ut så snabbt och endå se helt okej ut! 3 minuter så var jag ute haha! Sedan har det varit dommar utbildning hela dagen, vilket var kul med hobbigt också eftersom vi var tvugna att anteckna ganska mycket och komma ihåg grejer, samtidigt som vi fick stå upp länge och sedan även dömma lite grann. Imorgon blir det coacutbildning och jag LOVAR att det blir bilder. Eftersom jag hade så brottom glömde jag kameran, men imorgon blir det bättre!


Ha det bra så länge! Ska ta en lång och varm dusch nu!


Fia med f***ing knuff.



HATAR DETTA FÖRBANNADE SPEL! Jag spelade med mamma om att jag vann skulle jag köpa upp 2000 spänn, men om hon vann så skulle jag inte köpa några kläder alls dena månaden! HON VANN FÖRFAN!

.. får smygköpa kläder då. Damn it.




icekallt :)

Jävlar vad kallt det var ute! Ska sätta mig ner med en varm choklad och värma fingrarna nu. Har varit med Julia idag, alltid lika roligt. Vi hade så mycket att prata om så vi var ute i ungefär 3 timmar.



Bild på Julia från sommras.


Run madapaka.

Hejsan allihopa. Hinner inte skriva så mycket just nu, för jag ska ut och träffa en vän. Idag beställde jag iallafall skoltröja (lite sent hehe). Vilket tjat det blev alltså tills vi bestämde oss haha! Den kommer om en vecka så ni ser den då :). Nu ska sätta på mig något och sticka!

Ha det bäst!

Talented?



HAHAHAHA alltså, antigen har jag dålig humör eller så är det här en himla rolig dans!
Det bästa är ju musiken lungt! HAHAH.

A little help please (A)?

Jag vill gärna ha en ny kategori här på bloggen, så jag undrar om ni har något bra förslag? Skulle vara roligt om ni kom med något :)


Every day is a step closer to you.

Hejsan allihop. Det blev en lång lunch.. hehe. Köpte några saker på gina tricot som jag kanske visar senare. Sedan var vi tvugna att åka till Falkenberg för att min pappa hade glömt några gejer hemma och ja. Det blev som det blev. Hinner inte skriva nu, men vi hörs senare! Ha det bäst.  

God damn it!

Hejsan allihop. Sitter hemma idag eftersom jag har pluggat som fan dessa dagar och jag mådde skit igår så jag kände att jag behövde vila. Ska ut och äta lunch med mamma en stund. Här har ni en liten rolig video jag hitta iallafall.

Alltså seriöst, hur starka fingrar får man ha? Så mycket styrka har jag fan inte i hela kroppen HAHA. Ni får kolla länken :)    http://www.jesper.nu/lankar/filmsnutt/9325-en_kille_med_mycket_styrka_i_fingrarna/

In a bad mood.

Hejsan! Ursäkta mitt dåliga bloggande, jag är sur, ledsen och allt man kan vara. Försker fixa en header i photoshop så den kanske kommer upp senare.. annars så hörs vi. Ha det bra.

I don't realize how much I will miss you.

Hejsan! Det blev lite dåligt med uppdatering idag eftresom jag var ute och spelade basket! Det var kallt som F** men det fick ganska bra. Nu ska jag plugga(IGEN), så vi hörs senare!


Snart är det ÖVER!

HejHej! Kom precis hem från en rast med småbarnen haha. En kille där är så jävla gullig så jag tog med han till 6-9 byggnaden och alla ba stirra på mig HAHA. Iallafall ska jag ha NO nu och repetera inför provet imorgon. Snart är det över alltså!  

I somtimes forget that you're the air I breathe!

Alltså.. ursäkta hur min blogg ser ut. Sitter och prövar lite designer o så.. Är tyvärr för trött för att fortsätta så jag säger godnatt nu! Dröm sött.

SÖT!

Ja du, vad säger man om konstnärer? Lite konstiga..?







Im lovin it!

Hejsan allihopa. Det var ett väldigt mysigt möte jag var på, otroligt snälla reportrar som hade dukat med frallor och godis! Det var väldigt roligt! Nu sitter jag här med en god cesar-sallad från Mcdonalds och ska snart se Valentines day.. älskar att mysa hihi.

Ha en bra kväll!


HN.

Hejsan allhopa! har kommit hem från skolan, tagit en dusch och nu ska jag iväg på Hallands nyheter möte!

Så här ser jag ut nu (seriöst, ursäkta min dåliga cam!):

Okeej..



HAHAHAHHA SÅ FUUL!

Mycket dålig uppdatering.

Alltså, jag hade tänkt att lägga upp lite bilder nu! men det är något som är fel med bloggsidan? Aja.. idag har jag iallfall PLUGGAT och jag ska vara ärlig.. jag förstår absolut ingenting. No är inte mitt starka ämne höhö. Ska bli bättre på att uppdatera..lovar! Måste bara ta mig igenom detta NO-nationella också! Ha en bra dag allihop!

Somtimes we all feel alone.

Hejsan allihop. Jag vaknade på otroligt dåligt humör idag.. men får hoppas att jag mår bättre snart. Nu gäller det att plugga massa NO, även om det är otroligt fint väder ute. Jaja.. vet itne riktigt vad jag ska skriva om nu.

Vi hörs senare!  


Aj?



HHAHAHAHAHHA. Många av er tycker nog det ser jävla äckligt ut.. men jag skrattar sänder varje gång!

Just not fair..

Förlåt för det dåliga uppdaterandet! Har bara vart lite upptagen, men ska skärpa mig! Sitter med Leonita och vi ska snart se film. Jag har inte bilderna från igår här men dom kommer. Måste gå nu, ha det bäst!

Växjö idag!

Hejsan! Kunde inte skriva igår eftersom jag kom hem ganska sent. Det blev väldigt rolig kväll, men det blev inte så många bilder. Jag hatar min kamera så.. men det blev några iallafall! Idag ska jag iallafall till växjö och träffa min underbara Leonita (L) Har saknar henne jättemycket!

Jag bloggar senare, Ha det bäst!

Bloggen designad av:
Tasnim | Vardag & Bloggdesign


RSS 2.0